DmC, azaz a Devil May Cry reboot
  • vk90
    #429
    Véleményem a játékról, hogy valóban nem lett egy rossz játék ez, de:
    -nincs akkora kihívás benne, mint a régiekben, eléggé könnyű és ez baj szerintem. Na jó ne legyen olyan nehéz mint a 3, de legalább mint a 4 legyen olyan.
    -a történet eléggé érdektelen, a 3-ba és a 4-be mindig kíváncsi voltam mi fog történni, vártam mindig a következő bejátszásokat is. Na ebbe ezt nem érzem.
    -hová tűntek a látványos bevezetők? ezt is nagyon hiányoltam.
    -bár még nem vittem végig, de nagyon rövid egy egy küldetés, volt ami kevesebb mint 20 perces. Így elég hamar vége lesz a játéknak. Igaz itt nincs az, hogy újból kell menni egy egy pályarészeken, de ez nem ad semmit a játékhoz, én pl élveztem, hogy a régiekben sokszor vissza kellett menni pl ha megvan egy kulcs stb
    -a grafika (bár az nekem eléggé mellékes) nem minden szempotból múlja felül elődjét.
    -kevés és könnyű, nem annyira ötletes főellenségek vannak.
    -a főszereplő messze nem akkora karakter már (bár ezt tudhattuk előre). Van egy két gagyi beszólása ettől még nem lesz nagy szám. Messze nem olyan laza, sokszor úgy tűnik mintha nem is tudom félne :D Szóval azért többet vártam ettől is.
    Ami tetszett:
    -A harcrendszert egész jól eltalálták, nem is igazán hiányzott a lock on sem. Látványos, a régi részekből ismerős mozdulatok is vannak.
    -Átalakuló, romba dőlő környezet.
    -Vannak jó zenék, de a régi részek ebben is jobbak (főleg a 3)
    Szóval tényleg jó játék, de messze van a régi részek minőségétől nagyon. Más nevet kellett volna adni dehát, így jobban fogy. Mindenképpen szép munka főleg Ninja Theory(vagy mi a faszom)tól :D