Ahhoz képest, hogy szerinted baromságot írtam, úgy látszik nagyvonalakban egyetértesz vele. A Word példád ott vérzik el, hogy ha "kapa" helyett "papát", a "most" helyett "mos"-t írsz, a helyesírás ellenőrző modul lazán átsiklik fölötte, hiszen a szó helyes, a mondatot meg nem értelmezi. Még ha néha hajlamos is úgy tenni, mintha értené.
Azért egy hangyányival könnyebb azt a nyelvet megtanítani egy robotnak, ahol gyakorlatilag nem ragoznak semmit. Van néhány száz rendhagyó ige, amit bepötyögnek. A hangzókövetésre valóban vannak szabályok, de ott is ott van a rengeteg kivétel, ahogy említettem. És az csak egy része a nyelvnek. Mi van a szótő-kereséssel? A "megszámlálhatatlan" szóból kitalálja, hogy a fő szó benne a "számol"? Miért nem "számlál"? Merthogy mi nem csak egyszerűen ragozzuk a szót, de a ragokat halmozzuk, és ahogy egyre több ragot ragasztunk hozzá, úgy változik az előtte lévő rag hangalakja is. Plusz az igekötők és a jelzők. A "vödör" szót tárgyesetbe úgy teszi, hogy "vödört", mert van rá szabály, a "motor" szót pedig úgy, hogy "motrot", mert arra is van szabály. Az egyik miért így van, és a másik miért úgy? Úgy teszel, mintha nem ismernéd a saját anyanyelvedet!
Ha hiszed, ha nem, ismerem az Ankit. Használtam kábé egy fél évig és meguntam. Vannak jobb módszerek is, ha már nyelvet tanul az ember, de ez személye válogatja, kinek mi jön be. De mindentől függetlenül hogy jön az Anki a cikkhez és a társalkodó robothoz? Azokról a problémákról amelyeket lentebb vázoltam, azokról mi a véleményed? Szerinted van értelme? A cikket kéne kommentálni, nem az én kommentemet, főleg, ha szerinted baromság és újra baromság.
Nem muszáj válaszolni. Minden további válaszodat egyszerű flémelésnek veszem és ignorálom.