• droidka
    Én értem, hogy itt arra célzol, hogy ne akarjon olyasmiket képzelegni az ember a múltról, ami meg se történt. És hogy azt nem egészséges dolog kiszínezni! Ezzel egyetértek! De itt minket egyszerűen olyan erősen és LÁTVÁNYOSAN bele akarnak folyton taszítani az ELLENKEZŐ végletbe, hogy ITT KILÓG A LÓLÁB!!! HOGY AZÉRT AKARNAK FOLYTON LENYOMNI MINKET, MERT VALAMIT TÉNYLEG TUDNAK A MÚLTUNKRÓL, AMIT SZÁNDÉKOSAN NEM MONDANAK EL NEKÜNK!!! Amikor Szabó Albert tizenöt éve elmondta, hogy magyarok Atlantiszról származnak, akkor először természetesen és is kiröhögtem és azt gondoltam, hogy ez az ember nem normális!!! És ő már akkor tudta, hogy a rovásjelek ott voltak a piramisokon!!! Csak akkor én még ezt nem tudtam!! De most már láttam a fényképeket meg rovásíráskutatóktól is olvastam erről, hogy ez igaz!!! Aki nem hiszi, járjon utána. Ennek igen is tényleg van valami alapja!!! Csak ezt sajnos nagyon nehéz, szinte lehetetlen felfogni, mert állandóan az ellenkezőjére kondí cion áltak minket, hogy mi csak jöttment senki vagyunk.