• Szefmester
    #18
    Faterom és Anyósomék is ilyenek.. megy a hőbörgés az ebédnél hogy ez milyan rossz meg az, de amikor lehetőségük lenne felszólalni a problémáról csak kussolnak. És amikor olyan döntés születik ami nem nekik kedvez, megint elkezdik a pofázást.

    OFF: Anyóséknál kiderült hogy a város (abony) 1,5 éve tud arról hogy az ivóvíz amit biztosítanak emberi fogyasztásra alkalmatlan (amellett hogy sárga, büdös és rossz az íze) pl az arzéntartalma 4x-ese a megengedett maxnak ahogy jópár érték a határérték többszöröse.. erre mit csinálnak? Semmit.. mondom pereljenek mert az önkormányzat "szándékosan" mérgezte őket.. erre pk azt mondják sokba kerül meg nincs értelme.. mondom akkor 20-30 család összefog és kollektív perelnek.. És mit mondtak erre? Ők nem perelnek meg nem zaklatnak mást ilyenekkel... és mikor megkérdeztünk másokat mit mondtak? Ugyanezt.. egyedül drága.. és hagyjuk őket.. ellenben megy a pampogás hogy szar a víz.

    Pest jelenleg ugyanez... még tömegközlekedéssel is gyorsabban eljutok A-ból B-be, csak éppen nem akkor indulok amikor nekem tetszik. Bicajjal meg nem mernék közlekedni mert amilyen az autóskultúra el is csapnának ha szabályosan mennék. Már itt ahol lakom is rendszeres az hogy ráállnak a padkára pirosnál nehogy akár egy bicajos is elférjen mellettük.