Justil#24
Tisztában vagyok a Twitter korlátaival, hátrányaival, gyengeségeivel. Csak ettől még remek szolgáltatás szerintem...de nem tudom minek csibézel, valamiféle rejtett csibe-komplexusod van? :)
Arra amit idéztél, pedig már reagáltam, akkor most idemásolom még 1x:
"Hát öö..a Twittert aztán kvára nem használják egyre kevesebben. A cikk nem ezt mutatja, a cikk csak egy buta bulvár szösszenet.
Hogy idehaza meg alig páran használnák, azt nem tudom, nézőpont kérdése. Ha több tízezer ember neked alig pár...hát végülis így is lehet mondani."
Sehol nem állítottam, hogy a Twitter népszerűbb lenne, mint a Facebook, vagy több felhasználója lenne (konkrét adatokat amúgy sem tudok, és nem is érdekel).
A lényeg az, hogy az SG-n, és gondolom máshol is, jó magyar szokás szerint jön Vér István, hogy a Twitter de szar, de fos, nem jó semmire, gagyi. Abba már elfelejt belegondolni, hogy esetleg attól, hogy ő nem tudja mire használni, másnak még lehet aranybánya...és nem "gazsi blogolt a MARS ALIEN BÁZISRÓ". Szíved joga viccet csinálni az ügyből, de ez nem változtat a tényeken, a Twitter igen komoly és minőségi hírforrás lehet, ha megfelelően használod.