Justil#13
Azért védem így, mert mióta elkezdtem Twitterezni óriási mennyiségű hasznos info birtokába jutottam, szakmai, és hobbi téren. Ez az, ami naggyá teszi, és ez az, amit a hozzá hasonló porbafingó divatfikagépek sosem fognak megérteni, mert nem láttok tovább a Pistike elmegy szarni típusú tweeteken. Jómagam is megejtettem pár tweetet igen, de ha csak ennyi lenne, hogy megoszthatok 1-2 linket vagy infót pár emberrel, nem sokra mennék vele. A lényeg a tartalom, az, hogy vannak szép számmal olyan emberek, akikből csak úgy dől az arany infó. Főleg olyasmire kell gondolni, amit magadtól nem találsz meg a Google-el pl, mert akár éppen nem is tudsz róla, hogy ilyen van egyáltalán.
Most azért, mert "néhányan" spamelésre használják az e-mailt, szar az egész e-levelezés úgy ahogy van?
A Facebookról meg annyit, hogy azt egy szóval sem mondtam, hogy nem tudom használni, viszont ettől még igénytelen, átláthatatlan marad az UI-ja. Ezt kedves webfejlesztő és designer ismerőseim pedig csak alátámasztani tudják, olyan emberek, akiknek a tiéddel szemben adok a véleményére.