Probléma e a nagy kor különbség a \"szerelmes\" emberek életében?
-
IXEMGabeo #230 akkor nálad is néha a hormonok tombolnak:D érdekes hangulati változásokat tudnak okozni xD
ja amikor elkezdesz gondolkodni az egy jó érzés, mert akkor jön elő a higgadtság és a megfontoltság elvileg és akkor kell eldönteni neked mi a jó és választanod kell...nos célszerűbb sztem azért nem mindenféle jött mentel döngetni, hanem mondjuk akit megismersz:D az már részletkérdés utána mi van, de igazából ahogy mondtad is az élet megoldja:D amúgy pedig biztos vagyok benne, hogy kitalálsz valamit, amúgy észrevettem ezekszerint te is rendesen úgy vagy, hogy másoknak marha jól adsz tanácsokat, de amikor magadnak kéne megakad az önbizalmad érdekes dolog ez...
#228: bogyóka: alapvetően egy komoly fejem van, pókerarccal fűszerezve...nos ez az embereknek unalmas, ráadásul ugyebár volt időszak amikor azt se tudtam mit az a humor még a mai napig is max kényszerből lökök be 1-2 poént, mert az emberek erre vevők legalább is a köreimben nem pedig a komoly beszélgetésekre:S bár most itt a csoportban érdekes mód, sok komoly emberrel találkoztam akikkel el tudtam beszélgetni az életről meg ilyenek ez tetszik amúgy...eddig mindig csak a Fórumon esetleg más beszélgetős oldalakon sikerült...élőben mindenki rohan az a baj:D:D:D