Probléma e a nagy kor különbség a \"szerelmes\" emberek életében?
  • bigapó
    Az Önismereti könyvek nem bátorításra vannak, hanem az előnyeid és a hátrányaid felismerésére és azok kihasználásra illetve csökkentésére..érted a lényeget.
    Nem kötelező olvasni, csak ajánlat volt, érezni fogod úgyis mikor kell az ilyen fajta, nekem sem megy mostanában, az van amit írsz, untat, de a legutóbbiban is voltak új információk, csak lassan haladtam vele.

Nem untatsz ha Magadról beszélsz.

Éppen most mentem körbe és azon agyaltam, hogy velem mi is van tulajdonképpen. Majdnem minden frissen megismert csajt szeretném megdöngetni :D Így röviden. Aztán persze elkezdek gondolkozni, hogy most ez jó lenne-e nekem, mert nem ilyen típus vagyok - már próbáltam, nem bejövős. Meg ezernyi más hülyeség ami miatt elkezdek görcsölni, igazából nem tudom, hogy miért, mitől is félek tulajdonképpen. Mert ez félelem. Tartok attól, hogy újra szerelembe esek és ugyanúgy járok, mint pár éve, tudod melyikről beszélek. Ez persze elkerülhetetlen, de ezek szerint még nem vagyok készen. Pedig már nagyon hiányzik az az érzés is. Miért ilyen kurva bonyolult az élet? :D