10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• 89
    Na most sikerült megnéznem a 9. részt :D
    Jó volt, második évad talán legjobbja (még így is elmarad az első évad részeitől)...szerintem jól összevágták az egészet, nem maradt el semmi komolyabb jelenet a tengeri csatán kívül, meg Tyrionnak is hosszabb harcjelenetet hagytam volna, mer így elég gáz, hogy kimennek, leveri az arc lábát, aki áll tovább a másikon (wtf?) aztán már egyből FÉLEMBER, FÉLEMBER!
    Az apja érkezését is összecsapták kicsit, inkább bele sem raktam volna, csak hagytam volna h elsötétüljön a kép ahogy Tyriont fejbevágják és vége

Csak nekem volt fura, hogy az egész éjjel volt? a könyvben totál nappali csatának képzeltem el...ott is éjjel játszódott? vagy ez is csak a költségvetés miatt lett ilyen?
    Sándor nem nagyon tudja az alkeszt játszani :S
    Jól állt a visszacsapó íj Stannis embereinek kezében :D Viszont Stannis páncélzatát nem nagyon értettem, sztem minimum rádobták volna az emberei a sisakját legalább :S

Még csak most tűnt fel a sok magyar név a kaszkadőrök listáján! Grat nekik!!! :)