10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• Blacksheep333
    Sorozatot követve ezt még nem lehet tudni.

Más: Nekem a kedvenceim a vasemberek, Asha kivételével mindegyik karaktert remekül vitték át képernyőre. Bejön az egész "vassal elveszem" kultúrájuk.

A trónért való harcban meg Stannisnak drukkoltam, annak ellenére, hogy nem lett olyan kemény, mint a könyvben. Robert után ő a jogos örökös, és ő hatalomvágy miatt indul harcban, hanem kötelességből.

Robb Stark a sorozatban több szerepet kap, neki is drukkolok mint atom. Bírtam, mikor Sansa megmondta Joffrey-nak, hogy az ő bátyja viszont, mindig az első sorban harcol. ^^
    A farkasok nagy kedvencek, kár hogy drága a CGI.

Lannisterektől: persze Tyrion, de annyira nem rajongok érte, mint a fanok többsége. Tywin még nagyon erős karakter, szeretem a jeleneteit, de nem tudok vele szimpatizálni. Ezzel szembern Cerseit és Joffreyt, akiket nézni is utálok és a karakterüket is rühellem. :D

Bronn és a Hound, the Medieval Terminator megint csak ott van a szeren! :D