A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Pares #15307 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"De ebben a részben eszméletlen sok logikai baki volt most. Marha jól nézett ki, nagyon király rész volt, de most ment át zavaróba a következetlenség."
Hol, mi? Semmi zavarót nem vettem észre, ami kizökkentett volna akár egy cseppet is. Pedig már kétszer is megnéztem. Annyi minden eleve nem is történt, hogy "eszméletlen sok" legyen belőle... Nem kell mindig annyira kibaszottul "okosnak" lenni, szerintem mindenki tudja, hogy ha eléggé rosszindulatúan állunk hozzá, akkor ízekre tudnánk szedni az egész sorozatot, minden egyes részével. De ez legfeljebb azoknak kihányzik, akik ezt élvezik csinálni, vagy mert úgy érzik, hogy ez kiemeli őket a tömegből...
Clarke szereplésében sem értem mi volt a szar, az, hogy sokkot kapott és nem kezdett el sikoltozni és nem hisztizett Jonnal, ahogy azt elképzelted?
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.08.16. 16:40:21