10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• Ainz
    Ep6 spoiler válasz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem a Night King szarik rá, hogy Dany királynő.. vagy hogy Jon Targaryen meg ilyenek.. sőt ahogy néztem szarik a sárkányokra is.. és az alapján választott célpontot, hogy abban a percbe ki a legnagyobb fenyegetés.. Viserion épp irtotta a holtak seregét.. Drogon meg nem.. Ezért fogta és kinyírta a fenébe.. Ezzel is jelezve, hogy őt a sárkányok sem hatják meg.. végig rezzenéstelen arccal állt.. majd dobott...ráadásul szerintem még célzott is... hogy azon részén találja el a sárkány ahol a tűzokádáshoz kellő vegyületek ? a szájába jutnak.. mert volt ott egy robbanás.. kb ez végzett vele..

Benjen karaktere végig súlytalan volt.. itt nem volt kidolgozva.. talán a könyvben más szerepe lesz.. Engem nem zavart ez a gyors halál..
    mert eddig se volt túl fontos szereplő.. és valahogy csak le kellet zárni.

Dany mérges rohadtul.. de szerelmes is.. az meg hogy nem őrjöngött szerintem direkt így írták meg a készítők.. mert ha még dűhöngeni kezd meg ilyenek.. akkor még inkább nyomnák az emberek ezt a mad queen dolgot.. ami már a legutóbbi égetés óta is elég népszerű..
    holott semmi köze nincs még a mad kinghez.. arról nem is beszélve, hogy már szerelmes elégé.. és féltette Jont... bár most meg is látta,
    hogy mire gondoltak azzal, hogy kés kapott a szívébe.. remélem ezt még kibontják jobban..

BTW Remélem a befejező évad nem 2019-ben fog jönni..