• HADOPILUZER
    #113
    a tudósok fejében már annyi képlet és egyenlet kavarog, hogy nem látják a fától az erdőt, hogy ennél egyszerűbben nem is működhetnének a dolgok, mint ahogyan alább fel van vázolva, (erre jövök én tiszta fejjel , újult erővel, és egyszerűen átgondolva, tiszta fejjel rájövök, hogy hogy is van ez az egész)

    tehát abból indulok ki, hogy feltételezem (nem bizonyítom) hogy az univerzum végtelen, mivel elég sok jel arra utal, pl. az imént említett puszta számok is pl. a pí, e , irracionális számok, végtelen szakaszos tizedes törtek, stb.. tehát ha már eleve abból indulok ki, és nem annak ellenkezőjét próbálom foggal-körömmel bizonyítani, mint a tudósok, hgy márpediglen egyszer a nagy bummal kezdődött minden, ez legalább ugyanolyan ostoba és dogmatikus magyarázat, minthogy Isten hozta létre, ha elég szkeptikusan akarnám megfogalmazni...ellenben az én teóriámba bizony belefér még az is, hogy az Isten hozta létre viszont nem úgy van az ahogy a tudós Mórickáék elképzelték, hanem úgy, ahogy alább 30 hozzászóláson keresztül munkát és időt nem kímélve szemléltető animációkkal, törölt regisztráción és tűzön vízen keresztül is próbálnam nektek elMAGYARázni, de úgy látom itt süket fülekre találok. Vígasztaljatok meg, mert mindjárt beleölöm magam a berettyóba !


    Kara kán: azt azért nem mondanám , hogy semmit nem oldunk meg vele, az én elképzelésem szerintem forradalmi, és amint az alábbi ábra mutatja bizonyítani is tudom, tehát semmiképpen nem lehet csak úgy sutba dobni, ugyanis azzal, hogy tulajdonképpen eltöröltem az idő fogalmát és bevezettem helyette a 3,x dimenziós (pí dimenzós) teret, elég nagy áttörést könyvelhet el a fizika, a matematika és az összes tudomány. erre építve valóban az igazságra és nem holmi téveszmékre épülhet a további tudományos felfedezések sora. kezdve akár azzal hogy testközelbe került az időutazás és már megvalósult a térváltás , hogy más naprendszerekbe látoggassunk, vagy egyszerűen csak kiegészíthetjük a lelki békénket, hogy nem hiába éltünk és nem fogunk hiába meghalni,

    ezzel tulajdonképpen BEBIZONYÍTOM az összes vallás létjogosultságát, kezdve a reinkarnációtól , Istenen át, Allah-hon keresztül Buddháig, tehát alapvető bizonyítékot szolgáltatok arra vonatkozóan hogy nem csak egyszer élünk hanem végtelenszer születünk meg ide is és máshova is.