Neverwinter MMORPG
  • aladgar
    #2653
    Sziasztok!

    Játszik még bárki ezzel a játékkal? Hiába keresek magyarokat, senki nem válaszol, de nem tudom azért mert kevesen vagyunk, vagy csak nem óhajt senki szóba állni olyannal aki nem egész álló nap a gép előtt ül. Minden esetre ha van olyan guild ahol szívesen látnak olyat is, akinek van élete (rendes, nem a kockulás) akkor oda szívesen csatlakoznék, ha van hely :) Hétköznap csak esténként tudok felmenni 18 után leghamarabb, ha épp nincs 21-ig elhúzódó betonozás :D Egyébként Vasárnap ha pl. instázás van akkor tudom úgy intézni, hogy egész nap legyek ha nagyon muszáj :) Szombat az általában kérdőjel. Ha nincs sok meló akkor szombaton nem dolgozok, de ha van elég akkor szombaton is kell, akkor hétköznaphoz hasonlóan tudok feljönni.
    Igazából öcsémmel szoktam játszani, de próbálkozunk egy guild-al. Sajnos minimum 5 ember kell hozzá, ami alapjáraton elég könnyű, mert tele van olyanokkal a játék akik hozzánk hasonlóan nem itt élik a rendes életüket, de eddig csak külföldiekkel találkoztunk, ellenben mi szeretnénk magyarokkal játszani. Ha nem jön össze, tehát nincs ilyen guild akkor marad a külföldi brigád. :(
    Esetleg ha lenne olyan 3-5 ember aki hasonlóan vélekedik akkor összehozhatnánk egy közös guild-t. :) Nekem mindegy hogy, de jó lenne egy csapat tagjaként játszani, mert így ketten kezd unalmas lenni, ezért is kutatunk hetek óta de sajnos hiába.
    Remélem itt találunk valakit/valakiket :)

    Üdvözlettel: aladgar