Neverwinter MMORPG
 • aladgar
  #2651
  Sziasztok!

  Kb. 1 hónapja kezdtem el a játékot. Nekem tetszik, bár a szintlépés szerintem túl gyors d&d-hez képest. van egy hunter 61 és egy paladin 70 szinten úgy hogy munka miatt csak hétvégente tudok játszani, tehát összesen kb. 1 hét alatt kimaxolható két karakter is. A hunterhez nem értek csak megcsináltam, mert eddig amikkel játszottam ott mindig volt egy paladin és egy íjász-rugó karakterem. Itt sajnos utóbbi szét van bontva így nem az igazi, ezért is hagytam ott 61-esen. :(

  1-2 nagyon sablonos (szerintem ebbe a világba nagyon nem illő) küldetéstől eltekintve elég jól átadja a forgotten realms hangulatot és nekem a harcrendszer is tetszik. Igaz hogy nem lehet 5000 skill a képernyőmön, de így legalább nincs godmode-os karakter ami nekem nagyon nem tetszett eddig. Azért ne legyen már az hogy nekimegyek egy sárkánynak egyedül és két perc alatt távozok vidáman... Ez a rendszer nekem úgymond "életszerűbb". Jól át kell gondolni hova melyik képességet viszem ha egyedül megyek és mit ha csapatban. Igazából 2 dolog van ami nem tetszik. Egyik a karakterkreálás. Hiányos a faj és a kasztrendszer is. Előbbit egyáltalán nem értem miért, utóbbinál az igaz, hogy egy ilyen rendszerbe van ami nehezen illeszkedik (pl. bárd). De szerintem megoldható lenne az is skillekkel és feat-ekkel ha összeolvasztanák. Mindegy ezt a részét megértem hogy nem egyszerű. Másik, hogy több lényt vártam. A mélysötéti részek elég jók, de más helyek kevésbé tetszenek, pl. nem igazán találkozok barbárokkal vagy lich-ekkel és még sorolhatnám. Ez a része elég szegényes lett szerintem. Emellett olyan lényeket látok amiknek nem sok közük van a forgotten realms világához. Ok hogy d&d de a forgotten realms az legyen forgotten realms, ne keverjük mással.
  A "hibák" miatt kicsit csalódott vagyok de ettől függetlenül élvezhető játék és nem hiszem hogy leteszem. Nem ez lesz a favorit, de jó időtöltés.
  A paladinom nem healer. Utálom a healereket (mármint én utálok healer-el menni egyébként semmi gondom velük) ezért azzal a résszel egyáltalán nem foglalkoztam. Én a támadó vonalat szeretem, ha azzal kapcsolatban van kérdés szívesen válaszolok. :) Ennyi idő alatt azért nem lettem szakértője a paladinnak, de a saját gondolataimat, elképzeléseimet szívesen leírom, legfeljebb ha nem jól gondolkodok az majd kiderül és tanulok én is belőle :)
  Egyébként élvezem a játékot, nem nagyon érdekel hogy élek vagy halok, a lényeg hogy jól szórakozzak :)

  Gondolkodom hogy szeretnék guild-ba lépni, de előbb a cuccaimat kell rendbetenni, hogy ha belépek valahova, hasznos tagja lehessek a csapatnak, ne feketebárány, akin elmennek a pvp-k vagy a dungeon-ök. :)

  Srry a hosszas magánvéleményért,de gondoltam valamiféle bemutatkozásjellegnek jó lesz. :)

  Üdv.: aladgar