• Komolytalan
    #9
    Az meg milyen mentalitás, hogy magyarul fikázod a magyarokat? Meg mernéd-e tenni ezt az utcán is, vagy félsz hogy ott esetleg valaki pofánvágna, netpatkány?

    A ChatRoulette egy Adobe oldaláról letöltött minta alkalmazás, és kb 1 nap munka az átalakítása. Kell hozzá egy webszerver - szigorúan csak a html/swf rész kiszolgálására, illetve az user lista nyilvántartására - és ennyi. Pár 10 USD-ért lehet letölteni chatroulette klónokat, nézd meg a forrásukat, nem egy nagy durranás. Ehhez nem kellett milliókat kalapoznia hogy elinduljon, egyszerűen csak kellett neki egy olcsó, jó ötlet (mert ez tényleg az), egy jó domain név tárhellyel, meg 1 szabad nap - ennyi.
    Te viszont kevered a jó ötletet a jó és olcsó ötlettel. Bevallom, nincs jó és olcsó ötletem, mert akkor már tele lenne a szobád 3 gorillámmal, akik vernék a pofádat a monitorodba, mivel meg merted sérteni a kenyéradó gazdájukat. A jó ötlet amíg nincs kész szart se ér, mert ellopják. Ha csak vas kell, meg supportos mancika, meg egyéb, percek alatt elintézhető dolgok - akkor lehet rá pénzt kalapozni. De ehhez mondjuk weboldalnál meg kell írni a teljes szoftvert legalább alpha állapotra saját erőből. Lehet nekem jó ötletem - sőt van is - csak éppen nincs annyi félrerakott pénzem (meg nem finanszíroz apuci a GM igazgatótanácsából), hogy 1-2 évig ne kelljen pénzt keresnem, csak az ötletem megvalósításán dolgozzam.