• kryst
    Nekem mind a kettő van. Asztali és laptop is. Mind a kettő nagyon szépen meg van egymás mellett. Net, zenére, world, mail-ra a laptopot használom. Ha valami film kódolást kell csinálni, vagy digitalizálni, Photoshop, Maya, és játékra meg az asztaligépet használom. Csak legtöbben nem tudják szétválasztani a kettő gépet. A laptop nem igazán arra készült, hogy kemény munkát csináljon vele az ember. Ebben a mobilitás a lényeg, nem igazán, hogy filmet, meg játszon vele az ember. Amiből meg hasonló erős laptopot tudnék venni, azon az áron 3x erősebb asztalit lehet összerakni. Ha teljesítmény kell akkor asztali mindenképp. Aki meg utazik és nem csinál semmi különlegeset ami nagy számítást igényel, annak laptop kell. Én mindig azzal kezdem, aki akar venni gépet, hogy mire lesz használva. Ha tényleg csak böngészik, meg emailezik, chatel, töltöget, annak egyértelműen laptopot ajánlom. Aki meg játszani meg filmet szerkeszt, annak meg egyértelműen asztalit. Én úgy vagyok vele, hogy én már egyik nélkül sem igazán lennék meg.