Komolytalan#5
"Gép ki a szabadba. OpenArena! Nem mint játék... hanem mint nyílt tér. Friss levegő."
Azért ez érvének kicsit gyenge, nem gondolod?
"De amikor 200kmre utazol busz máv metró egyéb nyalánkságok, ami kb 5 óra út, és netbookkal nekiállnak melletted dolgozni."
Netbookkal nem lehet dolgozni. Legalábbis amit én dolgozok, ahhoz egy elég erős notebook kell, ami 5 órát 2 vadi új aksival se bír ki. Illetve nem árt hozzá tisztességes billentyűzet + egér. Megjegyzem volt idő, amikor nem volt autóm, és én is 4 óra alatt tettem meg 160km-et tömegközlekedéssel. De ekkor én átgondoltam, hogy kell-e nekem +1 laptop heti 2x4 óráért, ami inkább heti 2x1 óra, mert a többi vagy Bp, ahol tömegközlekedésen elő nem veszek laptopot, mert leszúrnak érte, illetve MÁV hétvégi járat, vagyis örülök ha állóhely lesz. És arra jutottam, hogy inkább hozzárakok egy kis zsozsót ahhoz a 3-400eFt-hoz, amiből hellyel-közzel megfelelő laptopot tudtam volna venni (ami 1 év múlva felét érte volna), és vettem egy használt autót, ami akkor se ért semmit, most se ér semmit se:-) Viszont így 2 órára rövidült a 4 órás út, így marad 2x2 órám, amelyben ismét asztali gép előtt tudok dolgozni. Szóval szerintem a mobilitás inkább egy autó, mint vonaton baszkódás a tapipaddal (aki azt mondja hogy azon lehet dolgozni, az szimplán hazudik). Munkára asztali gép való, munka mímelésére a laptop is jó.