• trogi
    #34
    Az oprendszerek váltását nem kapkodom el. Valamikor 2001-2 táján váltottam Win95-ről Win98SE-re. A 2009-ben vett noteszgépemre már WinXP SP3-at raktam fel. Ezek után szerinted érdekel az oprendszerek fejlődése? :)

    Nem vagyok üzletember, sőt. A játékok sem nagyon érdekelnek már, de azért gondolva arra, hogy hátha mégis, ezért egy olyan lapitopi mellett döntöttem, amiben viszonylag normális képkártya volt (ati3200) . Ha nagyon akarod, azért leírok 3 játékot, amivel játszanék, ha mégis olyanom lenne: Stupid Invaders, Traffic Giant, Trackmania Forever. Szerinted cseréljem a noteszem? :)))))))

    Egyébként látom hozzászólásodból, hogy az állandó fejlődésen (szoftver és/vagy hardver) töröd a fejed, ezért úgysem értjük meg egymást, pláne meggyőzni sem tudjuk a másikat. Nekem főleg netezésre kell a gép, arra meg ez bőven elég (x50z-ap78).

    A fejlesztgetésre: persze kopik már a tudásom, de régebben én is összeválogattam volna egy félcsilli-villi gépet, de annyit, amennyiért tudtam volna ilyet összerakni, nem áldoztam rá. 2003-ig szinte folyamatosan bővítettem, cserélgettem a gépem alkatrészeit, 2003-tól csak DVD-író és vinyó lett belerakva. Cel1800, P4S533X gépem volt, erre tellett akkor, közép alja lehetett akkoriban.

    Most örülök ennek a noteszgépnek, működik, amire használom tökéletesen megfelel. És hogy megelőzzem kérdésed a blúréjjel, vagy egyébbel kapcsolatban: ha szükségem lesz rá és olcsó lesz, akkor biztos, hogy lesz külsőházas usb2 megoldású. Ha nem, akkor így jártam és lemondok erről. Túl fogom élni.