Miért nem lehet ott próbálkozni ilyenekkel ahonnan letöltötted a játékot? 50% hogy ott crack is van hozzá.
Hogy 3/5, vagy 5/3 számomra teljesen mindegy. Mind a két esetben értem hogy mire gondolt az aki írta. Mi értelme ezen okoskodni?
A 10-11 óra játékidő szerintem akkor lenne elég, ha abból 8 óra nem azzal telne el, hogy elmegyünk A-ból B-be. FC 2-t pont ezért nem bírtam kettőnél többször végigjátszani. STALKER-okba viszont a fejlesztgetések és fegyverkereskedelem miatt több száz játékórát beleraktam. Persze ezeket a játékokat nem igazán lehet a Mafia-val összehasonlítani. A történet nem rossz, viszont a játékmenet (pont a sok kocsikázás és rettentően kevés akció miatt) siralmas.
Valaki (máshol) felhozott (szerinte) pozitívumokat is.
Egy csomó mindent lehet kapcsolgatni.
- Ezreket fizettél azért, hogy egy játékban le illetve fel tudd kapcsolni a villanyt. Teljesen értelmetlenül, mivel semmi hasznod vagy károd nem származik belőle.
Meg lehet nyitni a csapot.
-De a kezed már nem tudod megmosni.
A csomagtartót is ki lehet nyitni.
-És be is tudod csukni, de ezen kívül szintén semmi értelme.
Lehet tankolni.
-Egyszer ki akartam üríteni egy autó tankját, de előbb meguntam az egészet.
Kajálni is lehet, bár egyszer sem volt szükségem rá a játék során.
Ezzel Én nem fikázni akarom a játékot, de ilyen fölösleges hülyeségek helyett izgalmasabbá tehették volna a játék menetét.
Örülök, hogy nem vagyok az a fajta aki kipróbálás nélkül (főleg előre) megvennék egy játékot. Akkor most nagyon csalódott lennék.
Még mielőtt lehurrognának az antiwarez lovagjai, megsúgom hogy amiket érdemesnek tartok azokat mindig megveszem, hiába játszottam ki őket "ingyen". Csak épp zsákbamacskát nem veszek :)