Dimiona#68
Hangot miért húzták le 4/5-re? Véleményem szerint a zenék fantasztikusak alatta, a kocsik hangjai jók, még a gumik hangjai is. Nálam ez 5/5 volt.
Ellenben én a grafikára nem adtam 5/5-öt, mivel számomra kicsit frusztráló volt, hogy még 2010ben is látok ugráló és ronda árnyékokat. Továbbá van ahol van árnyék, van ahol nincs.
Ilyen volt például a játék elején, mikor Joe és Vito ültek az étteremben az asztalnál és a whiskeys üveg alatt/ körül nem volt árnyék, de az üvegtől 30cm-re lévő Vito keze már vetett árnyékot.
Valamint azzal sem értek egyet, hogy a város élettel teli. Hiszen csak az emberek úgy vannak. Sétálnak és ennyi.
A kocsi fizikája is hagy kívánni valót maga után, nem a legtökéletesebb. Egyszer a játék elején még kizuhantam az autópályáról és leestem a mélybe. Elég bénán zuhant :S
Továbbá a rendőrök kicselezése a ruha cserével elég nagy hülyeség. Ezt nem tudom honnan szülték, de sztem ha vkit köröznek akkor arc alapján körözik és nem ruha alapján.
Fegyvert vásárolt vki a játék során? Mert én nem. Ellenben a lockpickes dolog az tetszett.
Összességében azt mondom, hogy ennyi negatívum ellenére is tetszett a játék, mert van egy feeling-je, ami kárpótolt. De ha tudom, hogy ennyire rövid és ilyen lesz amilyen lett, akkor nem veszem meg a gyűjtői kiadást (X360).
Tele van bugokkal a játék. Jobbnak kellett volna lennie, de hát a folytatások már csak ilyenek. Sokszor nehéz űberelni egy jó elődöt.