• szemuge11
    #7
    Nincs mit tenni ez lesz a jövő, és az hogy bundes liga még külön öröm számomra.

    Kedves 5c0rp330n miből gondolod, hogy ez a legalja. Utána néztél kicsit a témának. A németek utánpótlása elképesztő profizmust tükröz, ellentétben az angol, francia és az olasz futballal. Nézd csak meg válogatott szinten képtelenek voltak összeállítani egy minimálisan elfogadható csapatot, mig a németek mire jutottak a fiatal bagázzsal?:) Ez szépen meg is látszik a statisztikákon ami nem maszlag hanem tény. Az idegenlégiósok aránya egy bajnokságon belül, a mérkőzés dinamikussága, sorolhatnám....

    A videobíró körüli "inkvizíció pedig szerintem az évtized vicce. Komolyan mondom a fifa viselkedése értelmetlen. Mennyi botrányt és problémát megspórolhattak volna már a VB-n is ha normálisan álltak volna a dolgokhoz. Valaki magyarázza már el nekem miért jó ez nekik?

    A másik gond pedig a futball közvetítések helyzete kis hazánkban.
    Ugye a digi pofátlanul felvásárolta a Premier meccseket, a olasz és egyéb rangadókat , ami nem is lenne probléma ha ezzel nem vállalta volna túl magát valamint rendes lefedettséget biztosítana. A hab a tortán az elérhető online közvetítés minősége. Mind kommentátor mind műsorvezetési szempontból.
    De hála isten a Bundes maradt az eurosportnál és ott legalább minőséget és normális elérhetőséget, műsorszórást kapunk.

    Ha teheted adj neki egy próbát mert mindenképp kiélezett küzdelmet és minőségi közvetítést is kapsz. Nem érdemli meg a német foci, hogy ledegradálják. Egy ilyen vb után semmiképp.