• Match
    #12
    Vagy én értelek félre, vagy nagyon nem tiszták az információid.

    1. Nem tudom mi lehet hasznosabb annál, mint hogy a képernyőket én rakosgatom tele azzal, amivel szeretném, és szükségem van rá. Ha meg valaminek teljes képernyő kell (kép, video), akkor teljes képernyőn lesz. SMS/email írásnál úgyis a billentyűzetet kell figyelni, egyedül az msn-nél fedeztem fel hogy néha zavar, hogy keveset látok a billentyűzet miatt a beszélgetésből (1 gomb és eltűnik, tehát nem nagy szívfájdalom).

    2. a 20-as éveim közepén vagyok, de nem gond gépelni, gyors, egyszerű, viszonylag keveset is hibázok. Még az állított qwerty is kényelmes nekem, de megértem hogy az sok embernek kicsi...nekem kényelmes az is, bár tény hogy sokkal könnyebb félrenyomni. Ékezeteket nem használok, billentyűzetek között nem váltok, vagy ha a számokra gondolsz, az 1 gomb, írásjeleket meg egy adott gomb hosszú nyomásával tudod elérni...ez is sztem egyszerűbb mint egy telefonbillentyűzeten 46x nyomogatni az 1-es gombot egy felkiáltójelért.

    3. Rezgéssel jelzi ha megnyomtál valamit, úgyhogy van visszajelzés (eleinte hülyeségnek gondoltam, de valóban hasznos).

    4. Ezzel se volt különösebb gondom, egyedül a telefonkönyv/call history kombinált megoldásánál nem egyszer volt hogy felhívtam valakit akit nem akartam :) Meg kell szokni. Minden másnál semmi gondom nem volt vele.

    5. Ahogy a zsebemből kiveszem, mindig tiszta a kijelző, valamikor csak amikor ki van kapcsolva, akkor tűnik fel hoyg milyen ujjlenyomatos (jó, előfordul párszor hogy amúgy is látni, de az olvashatóságot egyáltalán nem rontha).

    5+1: még csak 1 hónapos a teló, nem voltam még ilyen helyzetben.

    Játékhoz valóban nem az igazi, de átlagos mobilhasználatra, emailre, sms-re, menüben bolyongásra sokkal jobb mint egy sima telefonbillentyűzet (ok, a gép billentyűzetén valóban könnyebb gépelni, de ez meg mégiscsak egy telefon).

    Ha már nagyon faszságot keresünk a beviteli eszközök között, akkor sztem vegyük célba az optikai trackballt (magánvélemény).