• NEXUS6
    #41
    1. Ha a kari ugyan az, de csicsás neve van, meg szép doboza, akkor rögtön nagyobb árat lehet ráaggatni, és erre harapnak az ilyenek. Mert ők sem -k, nehogy már egy fapados doboztalan OEM vacakért adjanak ki 150 000-et, amikor még princofperzsia demócédét sem adnak hozzá?;)

    2. A specifikációk, szpesöl-fícsörök nagyrésze szintén átbaxás, csak épp annak szól, aki nem csak nézegeti a dobozt, hanem el is olvassa, ami rá van írva.

    Az átlag értelmes felhasználót csak az érdekli, hogy adott pénzért mi a legnagyobb teljesítmény amit kap az adott konfigba, ami teszem azt ráadásul, AGP-s, vagy egyéb korlátai vannak, az meg majd a tesztekből kiderül. Dönt és utána megveszi okosba, esetleg használtan. Mert ő nem vesz csak azért csúcskártyát, hogy éveken keresztül max bencsmark progikat futtasson rajta.

    De kicsit komolyabbra fordítva a szót, tényleg lenne értelme egy prémium kategória fenntartásának, mert van aki nem elégszik meg a Szuzukival és Ferrárit akar vásárolni, mert megteheti.
    Nála az ár nem egy szempont, hanem a termék része, minél magasabb annál nagyobb exkluzivitást jelent az ő számára.

    Ne csak a saját szintedet nézd, vannak olyan tehetősebb emberkék, akik fizetni tudnak és akarnak egy jobb minőségűnek mondott termékért. Hogy ez most jó, meg mi az erkölcs az egy más tészta.
    De ha már fizetni akar, akkor fizessen és higgye azt, hogy kibaszott RITKA és ezért értékes cuccost kapott.