• willcox
    #12
    Az intelligens hűtő honnan tudja, hogy mit tettél bele? Honnan tudja a szavatossági időt? Ehhez minimum intelligens csomagolás is kéne, hogy ezt a hűtő meg tudja állapítani! Az ember használja a hűtőt. Vagyis amikor kivesz belőle valamit, akkor látja is, hogy mi maradt még benne, vagy mi az, ami nincs. Ne akarjon már helyettem rendelni, ha éppen valami olyan fogyott ki, amit egy ideig nem akarok vásárolni!

    A mikró 2 perc alatt megmelegíti nekem azt, ami kell. Vagyis már rég a lakásban vagyok, amikor küldhetnék a 10 méterre lévő mikrónak egy sms-t, hogy kezdjen el melegíteni.

    Végiggondoltad te egyáltalán, hogy miket írtál?

    Biztosan van olyan mosógép is, amibe beleszórod a 3 kg mosóport, meg az 5 liter öblítőt, és majd okosan adagolja a dolgokat, de hogyan állapítja meg a szennyezettség mértékét? Mert a nejem pl. ennek függvényében adagolja a mosószert és öblítőt, valamint úgy állítja be a vízmennyiséget, stb. Minek ide intelligens mosógép, ha úgyis a nejem rakja bele a kimosnivalót, és ha már ott van, akkor beleteszi a mósószert és az öblítőt, meg beállítja a megfelelő mosóprogramot. Mosni akkor kell, ha az ember otthon van. Ha lejárt a program, a mosógép szól, hogy kész van, és lehet teregetni. Minek ide távhívás meg távirányító? Intelligens mosógép sem kell, ne akarjon az embernél intelligensebb lenni a mosógép.