S8500
  • Japep
    #379

    Hát eleinte nem tudtam írni az I-essel, csak ha oldalra döntöttem, mert mindig mellényomtam. Viszont ha megdöntöd, akkor kényelmesen lehet írni, igaz nekem kézben nem nagyon ment, akkor mindig letettem valahová. De azóta már döntés nélkül nagyon gyorsan és pontosan megy.
    A II-essel valóban sokkal egyszerűbb már az elején is döntés nélkül, de szerintem megszokható, ez megint nem egy olyan dolog, ami dönthet az egyik javára, mert belejössz.

    Hát elvileg nekem van a lassabb telefonom, de nem nagyon veszek észre különbséget a kettő között, és várnom sem kell egyáltalán. Talán mikor panorámaképet készítesz vele, akkor egy fokkal jobb a II-es (a mentésnél 2 sec helyett 1).

    Amúgy megszokod, bármekkora is. Ami tényleg látványos különbség csak az, amit ránézésre látsz - képernyő, méret, alaptéma. Ennyi. :)

    Én bátran ajánlom, megvagyok vele elégedve, az érintőképernyővel semmi gondom nem volt eddig, karcolódni sem karcolódik (pedig sajnos ejtettem már le... :S ), egyedül az ébresztőfunkció az, ami nem megbízható, ha kikapcsolod este a telefont... :S :D
    Az akksi is viszonylag lassan merül le... igaz nem játszok nagyon vele, de napokig bírja, 4-5 nap minimum.