winnie#12
nem tudom, én azt látom, hogy az igényes amerikai sorozatok idehaza kivétel nélkül megbuknak - amerikában pedig megélnek. ha ízlést kritizálunk, akkor a magyarokkal érdemesebb kezdeni:)
"Flashforward szerintem az egyik legjobb dolog volt, ami mostanában történt sci-fi téren, a Fringe meg egy nagy 0, mégis az igénytelenség az utóbbit szereti:)"
ja, hogy scifitéren mozgunk:) akkor azt mondd. mert sorolhatnám a breaking badtől a sons of anarchy-n át a treme-ig azokat az igényes sorozatokat, amik kint elvannak, itthon tuti buknának.
szóval: szerintem borzasztó volt az FF és nem véletlen, hogy ennyien szidták és mindenhol bukás volt, ahol bemutatták (pedig milyen jól kezdődött, de utána kidobták a sorozat fő íróját, ugye), de ez, ahogy írod egyéni ízlés kérdése, senkit nem érdekel.
a hideg tények szerint a fringe fináléját 5,5M-an nézték, az FF-ék 4,8M-an. azért nem akkora a különbség, hogy erre "igényes vagy nem igényes?" kérdéskört lehessen alapozni.
ráadásul a fringe-et sosem nézték sokan, míg az ff-et eleinte 10-12 millióan látták, de később menekültek a nézők a sorozattól.