Crusader Kings II
-
pocoksari #1127 volt egy kis játék vége élményem...
kiosztottam 15 hadüzit...szépen levertem őket,de 30-ra felment a vazallusok seregkihasználtság miatti utálata, így gondoltam pihi...kaptam egy dzsihádot, mondom tökéletes, lázadó vazallusok biztosan nem lesznek, a sima lázadók ellen kirakhatok pár sereget, így az is megoldva, ráadásul kapok a csaták miatt pietyt meg presztízst...eddig tökéletesen működött, szépen levertem egyiptomot, a békeajánlatokat visszadobáltam, amikor lement 30-ról 0-ra az elégedetlenség ráerőltettem a békét...amikor viszont ez megtörtént, bevillant a lázadozók listája, amin az összes királyom rajt volt (ezek 30-50k seregű pofák) 100%+ lázadási valószínűséggel...nekem hozott terkám a visszavert dzsihádból ugye nem volt, tehát osztani nem tudtam...mondom, vége...megvettem az összes címet és átadtam, lepakoltam 10 királyi címemet még, osztottam pénzt meg udvari címet, átdobáltam pár kicsi vazallust és megoldódott, de ha ez nincs, akkor kb. egy kis pihenés miatt darabokra esik az ország, itt tartok, most viszont támadok :)
azt viszont nem értem, hogy jelöl nálam pár kicsi vazallust, akiket viszont nem tudok átadni