• okosan gyerekek
    #54
    annyira éreztem, hogy miután szembe fordulni az amcsikkal nem lesz elég ándörgráund, nem lesz eléggé a lázadást szimbolizáló szellemiség, meg fognak jelenni az ilyen gennyes f@sz fejek, mint Te.

    Tudsz arról, hogy zsidók nem tartózkodtak a WTC-ben, amikor belerepültek az épületbe? Tudsz arról, hogy azt a retkes épületet épületet pár hónappal előtte adta el a New York-i városháza, egy egyébként magyar származású akkori polgármesterrel az élén? Van fogalmad arról, hogy mennyi a valószínűsége, hogy egy épület struktúrájának egyik oldalában keletkezett kár okán mennyi a valószínűsége, hogy önmagába rogyjék akárcsak egy épület, nem hogy kettő? Van fogalmad arról, hogy a hadi ipar hányad részét teszi ki az Egyesült Államok éves GDP-jének?

    Nem? :O Jah, neeem? Akkor, be lehet fogni a pofácskádat, mielőtt csak úgy dafke neki állnál verni a melled, hogy te aztán tényleg nagyon szélsőséges állásponton vagy. Amit te csinálsz kiscsillag, az a szkeptikus-sznobizumus csúcsa; a vita nem önmagáért való, hogy legyen mivel tölteni az időnket, hanem azért, hogy bizonyos problémákat elgördítsünk a mindennapjaink, de akár a világ útjából. Kéretik rendeltetésszerűen használni, és nem olyan vérlázító módon, amiért szívesen elbeszélgetnék veled vagy 5 sör után!