ok: a szaré nem lehet reklamálni. meghallgatom a legújabb albumát a legújabb csillagnak, és ha fos, visszaadják a pénzemet?
megveszem a játékot, amely 20 órás kikapcsolódást ígér, valamint internetkapcsolat esetén live-t, és első downloadable content (DLC)-et vagyis első kiegészítőt letölthetem. Ha berakom a lemezt, és rájövök, hogy ez a játék nem tetszik, visszaadják a pénzem, ha felhasználtam a kódokat?
veszek egy bluray lemezt Amerikában, a nyaralásom alatt, hazahozom, tölthetek hozzá legálisan magyar feliratot? esetleg olyan bolt, ahol nem hónapokat kell várni a magyar szinkronra. vagy filmkölcsönző, ahol kikölcsönzöl egy filmet, és ahhoz választhatsz nyelvet, feliratot, hogy megnézed magyarul, meg lengyel(ide bármilyen ynelv behelyettesíthető) felirattal, mert itt van a haverod?
A warezon kívül mi ad ekkora szabadságot, és nem tekint bűnözőnek, mint az a szervezet, aki értékesíti feléd a termékének a korlátozott felhasználási
milyen dolog az, hogy megveszek 1 dvd-t, és megmondják hol játszhatom le? az a dvd korong az enyém. ok, tisztességtelen, ha lemásolom, mert akkor elegendő lenne 1 db-ot megvenni, és meglenne az egész világnak, de ha 1db-ot megvettem, az legyen már az enyém, ne csak a lehetőség, hogy megnézzem.
jogdíjak elosztása: a magyaar jogvédőknél az artisjus mire tart meg magának ÉVENTE 2,8 MILLIÁRD FORINTOT KEZELÉSI KÖLTSÉGKÉNT AZ ÉVES 13 MILLIÁRDOS BEVÉTELBŐL??????