Motorola Droid X
  • berczely
    #6
    Érkezőben a Motorola Droid X

    Motorola Droid X - a legnagyobb Android

    Bemutatta a Motorola – nem csak méretben – legnagyobb androidos mobiltelefonját. Gyors proci, nagy kijelző, jó kamera, óriási akku, és ez még csak a kezdet!

    A Motorola Droid X nagy. A 4,3”-os, 854x480 felbontással rendelkező kijelző miatt ennyire méretes (127,5 x 65,5 x 9,9mm, 155 gramm), de nem kell szégyenkeznie a többi alkatrésze miatt sem.

    A gépben egy 1GHz sebességen futó TI OMAP3630 processzor található nem kevesebb, mint nyolc gigabájt tárhely társaságában. Utóbbit akár további harminckettővel is kiegészíthetjük, ha nem lenne elég.

    A készülék oldalán egy HDMI kimenetet is találunk, hátoldalán pedig Quasimodo-hoz hasonlatos dudorban a kamerát. A nyolc megapixeles kamera dual LED vakuval érkezik, és az 1/1000 záridő mellett támogatja a 720p felbontású HD videók felvételét és olyan extrákat is, mint a lassított felvétel. A bütyök egyébként talán arra is jó lesz, hogy kevesebbet csússzon ki a kezünkből a mobil.

    A készülék egy 1540mAh akkuval lesz felszerelve, és Android 2.1-et futtat. Egészen nyár végéig, amikor is kijön a 2.2-re való frissítés. Az egyetlen hibája a készüléknek, hogy jelenleg csak CDMA és EV-DO hálózatokhoz létezik, de a Droid európai MILESTONE változatának mintájára, reméljük, a Droid X is eljön hozzánk - akár már rögtön 2.2-es Androiddal.