Négyből négy alkalommal, hogy kórházba kellett kerülnöm?
Éppen megint kórházban vagyok. Fél órája mondta itt előttem az öreg - szobatárs -, hogy már háromszor volt ennél a fődokinál, mindig kiújul neki a gondja. A fődoki már nekem is pedzegette, hogy ez olyan probléma, hogy bármikor kiújulhat. Én meg erre azt válaszoltam hogy "Jah, csókolom, ha elsőre nem tudja meggyógyítani, másodszorra már nem önhöz fogok jönni ugyanazzal a problémával, mert akkor az azt jelenti hogy ön inkompetens a probléma megoldásában, keresek más doktort." Aztán csak lesett mint a hülye, hogy itt aztán én nem leszek bevételi pénzforrás ... hát ki se gyógyultam már küldene haza idő előtt, de abból sem eszik!
Szóval summa summarum, se az orvosoknak, se a gyógyszeriparnak nem érdeke, hogy mindenki egészséges legyen, mert akkor munkanélküliek lennének. A tünetkezelés megy, és ebben a cikkben is erről van szó. Találtak valami gazt ami enyhíti a kemó _mellékhatásait_, így újabb tünetkezelő gyógyszert tudnak felírni a rákos emberek listájára, eggyel több gyógyszer lesz amit szedni / amiért fizetni kell.