• hdo
    Ott a pont, én is pont így gondolom! :)

Amúgy már _négyszer_ diagnosztizáltak félre, egy tünetet betegségként kezelve, amire persze életem végéig szedhettem volna a gyógyszert.

Vesekővel, aztán vesekő okozta vesegyulladással voltam kórházban 2 hónapot, mikor kitalálták, hogy magas vérnyomásom van, szedni kellene béta blokkolót meg még fingom tudja mit. Ugye a vesén ott csücsül a mellékvese, fizikai kontaktusban áll vele, az meg termeli a vérnyomásemelő anyagot, és a vesegyulladás kiválthatott egy ilyen reakciót. Hazakerültem kórházból, kontroll előtt pár hónappal abbahagytam a vérnyomáscsökkentő szedését. Doki méri a vérnyomásomat, kérdem "jó?" mondja "jó!". Kérdem "stimmel a dózis?" mondja "ja, stimmel". Hát ha stimmel akkor stimmel, nem szedem! xD

Pár évvel később meg bevittek valami rohammal kórházba, azt mondják, hogy ez szívritmuszavar lesz, szedni kellene a gyógyszert - tudni kell hogy az erre írt gyógyszer úgy tompítja az agyat, hogy ihajj! Vizsgaidőszak elején ez nekem marhajó. Persze ott is gyanítottam, hogy valami disznóság van a dologban, mert akár okozhatta a roham is a szívritmuszavart. Hát igazam is lett, mert abbahagytam a gyógyszer szedését, és tökéletes volt minden EKG vizsgálatom utána.

Ésatöbbi ...

Csupáncsak ilyen mocskosak a gyógyszergyártók ... az orvosok együttműködésével!