-
Dean Winchester #1
Magyarországra érkezett Anglia legsikeresebb énekes-tehetségkutató műsora, az X-faktor! Elözönlötték a válogatók helyszínét az önjelölt énekesek, akik ezúttal - a műsor eredeti szabálykönyvének megfelelően - különböző kategóriákban méretik majd meg tudásukat.
Az X-Faktor nem más, mint az a bizonyos megmagyarázhatatlan plusz, amitől valaki több, jobb, ismertebb és elismertebb lesz, mint mások. A sztárrá válás lehetősége tehát mindenki számára adott. A show legfőbb célja, hogy kivételes tehetségű énekeseket találjon, de emellett a külső megjelenés, a személyiség, a színpadi jelenlét és a tánctudás is fontos szerepet kap adásról adásra.
1. műsor -
2010.08.28 - 19:30 - RTL KLUB - válogatás
Műsorvezetők:
Sebestyén Balázs és Ördög Nóra
Mentorok.:
Geszti Péter
Geszti mind zenei alkotásaival, mind szinkronszerepeivel a hazai zenei élet meghatározó alakjává vált az elmúlt évek során. Első emlékezetes alakításai Mézga Aladár és Lúdas Matyi szinkronhangjai voltak, a mai gyerekek pedig a Jégkorszak-trilógia Sidjeként és a 2005-ben készült Pál utcai fiúk filmfeldolgozás mesélőjeként ismerhették meg a hangját. Az ötödik elem rajongók is szívükbe zárták nagyszerű alakítását mint Ruby Rhod, azaz Chris Trucker magyar hangja.
Nagy Feró
Nagy Feró született mentor, hiszen a Beatricén kívül a Bikini, a Pokolgép, a Moby Dick, a Kispál és a Borz és még sok más zenekar indulásánál is segédkezett.
„Mivel én egész életemben foglalkoztam fiatal zenekarokkal, sőt szövegeket írtam nekik, úgy gondoltam, hogy ezt annyira szeretem csinálni, annyira jó, amikor egy nagyon tehetséges embernek mondasz valamit, és attól jobb lesz, mint te!”
– mondta Feró.
Ifj. Malek Miklós
A zenészcsaládból származó ifj. Malek Miklós már 12 éves korában elkezdett zenét szerezni olyan, a Magyar Televízióban futó műsorokhoz, amelyekben gyermekszínészként szerepelt. Abban az időben, amikor a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és az akadémia padjait koptatta, sokat dolgozott az iskola falain kívül is mint énekes, hangszerelő, hangmérnök, színházi zongorista, zenei producer. Malek Miklós és Toldy Mária gyermekeként Miklós nemcsak a Konzervatóriumot, a Zeneakadémiát is elvégezte.
Keresztes Illdikó
Keresztes Ildikó énekesnő, színművésznő. Gyerekként családjával települt át Erdélyből Magyarországra. A Kormorán és a Rózsaszín Bombázók együttes tagja volt, majd vokalista volt az Edda Művekben és a Bikiniben. A kilencvenes évek elején játszott az István, a király és a Mindhalálig Beatles című színpadi művekben. A dupla eMeRTon-díjas művész, 1995-től a soproni Petőfi Színház színésze, 2006-tól örökös tagja. Első szólóalbuma 1999-ben jelent meg, legutóbbi idén, Csak játszom címmel.
Hivatalos weboldal