A legújabb magyar fejlesztésű autós játék
-
Sokunk várta az új, magyar fejlesztésű autóversenyzős játékot, mely tényleg a játékosok ízlésére készült volna.
Sajnos igen. Múlt idő, és az a bizonyos "volna" segédige. Ugyanis azt kell mondjam, ebből a Gearbox játékból nem lesz semmi. Nagyon jól indult, hétköznapi autók, egész jó grafika. Vagy mégsem?
Merészebb pillanataimban azt is el tudom képzelni, hogy a játék fejlesztése sosem kezdődött el, ugyanis a mai napig nem láttunk belőle semmit, ami bizonyítaná a létezését. Én többször kértem képeket az illetékestől, (nem szeretném megnevezni, talán úgyis tudjátok kire gondolok) azonban az sosem érkezett meg, pedig állítólag már háromszor el lett küldve a mail nekem is, és Greg-nek is. Érdekes, ha más ügyben írt mailt, az megjött. De a cikkek és képek soha. A határidőknél egyiket sem sikerült tartani, és azokból is csak azért lett valami, mert én egyfolytában utánakérdeztem, mailben sürgettem a dolgokat. Az, hogy 40-50 nevet egy hónapos késéssel sem tudunk kiírni a "siralomház" kategóriába esik. Sajnos nincs rá jobb szó. Borzasztóan csalódott vagyok az egész ügyet illetően. Már csak azért is, mert nem a megfelelő ember kér Tőletek bocsánatot az egész miatt, de valakinek kell. Mert így illik.
És hogy miért pont most írom le ezeket? Azért, mert elérkezett az a pillanat, amikor túlléptük a jó ízlés határát. Nem kell több kamu, több ígérgetés. Ahogy a mondás tarja, szegény az az ember, aki még ígérgetni sem tud. Hát ígéret az volt bőven. Csak ahogy egy másik mondás tartja; az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó. Igazából sorolhatnánk a bölcsességeket napestig, de a tényeken nem változtatunk. A Gearboxból nem lesz semmi. Miáltal hetek óta nem látom msn-en az illetőt, és az e-mailemre se kaptam választ, elérkezettnek láttam az időt, hogy hivatalosan is véget vessek az egész ügynek. Tanultunk belőle, legközelebb kétszer is meggondoljuk, milyen projecteket támogatunk a StreetRace-en.
Zárható a topik