Jóslatok lényege? elődodult már veled? Igaz volt?
  • BaliBoy
    #41
    Érdekes dolog ez a Titok. Én is szeretném azt hinni, hogy az egyén a saját kezébe tudja venni a sorsa irányítását csak sajnos néha történnek olyan dolgok amik elbizonytalanítanak engem is.
    Annak idején középiskolás koromban kitaláltam, hogy egyszer még én a Magyar Televíziónál fogok dolgozni. Akkor kb. annyi esélyem volt erre, hogy akár a NASA-t is mondhattam volna. De mit "hozott a sors" a fősuli utolsó évében sikerült bekerülnöm a TV-be és majdnem egy évig ott is dolgoztam. Közben rájöttem, hogy ez mind nagyon szép és jó és tetszik, de egész életemben nem ezzel akarok foglalkozni. Viszont egy tv-ben műszaki vonalon nem nagyon van előre/tovább lépési lehetőség. Akkor kitaláltam, hogy hálózatokkal szeretnék foglalkozni IP vagy broadcast. És ezt is sikerült elérnem. Vezető telekommunikációs cég, nagyon jó fizu, pozíció, és van előre lépési lehetőség is...
    A magán életben viszont nem nagyon működik. Rátaláltam arra a lányra akire mindig is vágytam, de tényleg. Tehát mondhatni, hogy ismét működött a Titok, de mégis elhagyott, pedig a tenyeremen hordoztam.
    Szóval nem tudom, hogy hogy működik ez a dolog.