Jóslatok lényege? elődodult már veled? Igaz volt?
  • The Protector
    #36
    Az állatok nagyon fogékonyak a negatív és a pozitív energiákra.A macskád érezte a rossz dolgot,te pedig hittél benne hogy segít.Amikor fáj valamitek és bevesztek egy fájdalomcsillapítót akkor véletlenül nem egyből jobban lesztek.Pedig a pirula csak fél óra múlva hat.
    Én magamat szoktam gyógyítani.De én már nagyon rég óta nem vagyok beteg.Egyszerűen azért mert nem hiszek a betegségekben.Akármi jöhet aki hisz benne az nem lesz beteg.Azt mondod h nem vagy beteg és az úgy is lesz.
    Szóval a gondolatnak tényleg teremtő ereje van.Csak az következik be amiben hiszel.
    Van egy haverom aki bioenergetikával foglalkozik.És mesélt dolgokat.Nagyon durvák.De ide már tartoznak a szellemek,démonok stb......
    A csakrák,az aranyfonál ami összeköt a lelkeddel.Stb....Rengeteg dolog van amiről nem is tudnak azok akik csak a tv-ből értesülnek a dolgokról.
    Mellesleg az ilyen embereket figyeljétek meg h tele vannak fura dolgokkal,egyszerűen védekeznek ártó dolgokkal szemben.Anno engem is baszogattak de már nem.Még videót is vettem fel amit itt baszakodtak a házunk környékén.De erre írhatja mindenki h balfasz vagyok meg ilyenek.Én hiszek ezekben.Jah:ha a gondolatnak teremtő ereje van,lehet h én csinálom magamnak?Nem?Annyi kérdést tesz fel az élet és annyi megválaszolatlan marad.