• Ulkesh
    "következő válaszodat azzal kezdjed, amiről szemérmesen hallgatsz: mennyit fizetnek neked ezért, te bértollnok?"

Én nem vagyok bértollnok, ellenben veled. Gondolom neked külön fizet az SG, hogy minden Apple topicot telefikázzál, hogy a márkával elégedett felhasználókat odavonzzad egy vitára és növeld a klikkszámot és a hirdetési bevételt.

"Te milyen full HD videókról regéltél, amiket gond nélkül le tudsz játszani?"

Konkrétan HD trailerekkel teszteltem, amik ingyenesek :D

" A pénzrabló rohadtalmastore-ról?"

Hát igen, aki pénzt kér a termékért, az rabló.
    Mi is a te foglalkozásod, csak hogy tudjam, ha olyasmire ingyen volna szükségem, hisz gondolom te nem vagy pénzrabló és ingyen dolgozol.

"Egyébként Magyarországon a letöltés legális"

Amennyiben nem osztod meg a letöltött tartalmat. De mivel gyanítom, hogy torrenten töltesz le, így sajna amit te csinálsz illegális és jogilag büntethető.

"Egyébként meg, ha valaki vesz egy Blu-ray lemezt, amin film van, kénytelen átalakítani más formátumba, mert a lemezt nem tudja sehova betenni a hordozható ketyeréjén."

Egy érdekes kérdés, hordozható ketyerébe minek akarnál BR lemezt dugni? Tán a hátadon cipeled a 40"-os plazmát hozzá? :D

"Mindenesetre nagyságrendileg jobb a Wind, mint a szarkupac fostalicska igagyid."

Én 1,5 évig használtam napi szinten a Windet, Te mennyi ideig használtál iPadet, hogy ilyen véleményt alkotsz?

Az a baj veled, hogy olyan véleményed van, ami nem tapasztalatokra, hanem elképzelésekre épül, így annyi súlya van, mint gyíkfingnak a hajnali szellőben.