• Ulkesh
  #109
  "Nyugodj meg, aki arra érdemes, avval kulturáltan beszélek!"

  Ezt enyhén kétlem, mivel itt akárki hozzászólt azonnal durván leugattad, ha csak kicsit is eltért a véleménye a tiedtől, ez se nem kultúra se nem értelmes vita a részedről, számomra inkább az jön ki, hogy te alapítottál szektát az Apple ellen és jihadot folytatsz azzal szemben aki nem osztja a te elképzeléseidet.
  Nekem is van véleményem és ahhoz eléggé szoktam ragaszkodni, de az én véleményemet tapasztalati úton szereztem és nem küldöm el a francba azt, aki ellentétes véleménnyel él, max vitába bocsátkozom.

  " bár az első pofon után már tényleg nem sokat ugatnál"

  Ja kérem, aki csak pofonokkal tud érvelni, az az én értelmezésemben messze nem kultúrlény.  "Ami inkább sajnálatos, hogy a cáfolatokra érdemben nem tudsz válaszolni"

  Nincs cáfolat, mert bármit írok, süket fülekre talál, egyszerűen nem érted meg, hogy milyen célra készült az iPad és mi egy tablet funkciója. Mindenáron egy desktop PC-t is kiváltó mindenest akarsz a helyébe képzelni, ami mindenre alkalmas, pedig ez nem járható út. A svájci bicska is okos kis jószág, rengeteg funkciója van, de soha nem fog kiváltani egy célszerszámot, ezt kéne végre megértened.

  "Avval is szánalmas vagy, hogy engem fikázol, se nem iszom, droggal sose éltem"

  Akkor viselkedj is úgy, az anyagi helyzeted meg max az APEH-et érdekli, engem és gyanítom a többi fórumozót hidegen hagyja.

  "Az, hogy egy kis fájlt 10 órán át futtatsz, nem egyenlő egy nagy, teljesértékű futtatásával, tudod-e?"

  Olvasd el még egyszer azt a hozzászólást és azt is amire írtam, ha egy picivel figyelmesebben, odafigyelőbben olvasnál akkor a fele hozzászólásodat meg tudnád spórolni :)

  "A videoban olvasottakra pedig: nyugi, bírom az angol nyelvet, az EEE PC egy ócskaság volt és most is az, nézz körül a többi netbook és subnoti, valamint táblagép között, akkor meglepődsz"

  Hát netbook fronton az Asus a zászlóvivő, ha azt fikázod, akkor mindet fikázod, az eeePC egyébként nem egy készülék, hanem az Asus netbook családjának neve.

  "Addig is, írkálj hosszú bejegyzéseket virtuális billentyűzeten"

  Különösebb problémát nekem nem okoz a virtuális billentyűzet, ide is iPadről írok az esetek nagy részében, mint most is.

  "hogyan néznéd meg a kamerával SD kártyára felvett videot?"

  Mivel az iPad egy kiegészítő hardver, így ha lenne rajta kártya foglalat, akkor sem arra tölteném közvetlenül a videót. A desktop gépemhez illesztve a kamerát a videó automatikusan átkerül a megfelelő alkalmazásba amiből vágás, szerkesztés után egyetlen kattintással szinkronizálódik a kiválasztott külső készülékkel (iPad, iPhone, médiaplayer), vagy feltöltődik a kívánt megosztó site-ra.
  Az már más kérdés, hogy nem használnék olyan videokamerát, ami memóriakártyára dolgozik.

  "állványos fúrógép, nagyon jó, de nemigen jó sokmindenre, fúrókalapács véső funkcióval, sokmindenre jó… "

  Tökéletes hasonlat. Ezek után megnézném, hogy mondjuk egy TE 72-es Hiltivel miként fúrsz 1 mm-es furatot, mondjuk egy áramköri lapkára :D
  Hidd el adott feladatra mindig az az eszköz a legmegfelelőbb, ami konkrétan annak a feladatnak az ellátásához készült.
  Pl. soha nem vettem volna iPadet, ha lámpafényél való olvasásnál nem fájna a szemem az e-ink kijelzőtől, hanem Kindle DX-em lenne. Nekem szinte az egyetlen felhasználása a tabletnek a kényelmes olvasás, ezt ebben a méretben, ezzel a képaránnyal és kijelzővel számomra az iPad tudja a legjobban biztosítani. Innentől szerinted mennyire érdekel, hogy van-e USB, vagy kamera, vagy kisnyúl a készüléken? Soha nem használnám, mint ahogy a nálam megfordult tabletPC-ken sem használtam soha, igaz szegényeket tabletként se sokat használtam, mert a Windows erre nem igazán alkalmas, viszont kellemesen hordozható kis gépek voltak.

  "kisfiam.. picim.."

  Örülök, hogy ennyire kedvelsz, hogy becézgetsz, de sajna ez sem a fejlett intelligencia ismérve, inkább a kocsmában divatos társalgási mód.
  Az más lapra tartozik, hogy élőben nem vagyok biztos, hogy ezek a szavak eszedbe jutnának, mivel nem jellemző, hogy így szólítanak idegenek (nem, ne tévesszen meg, hogy Apple termékeket használok, nem viszonoznám a vonzalmadat :D :D).