• levente68
    #107
    Nyugodj meg, aki arra érdemes, avval kulturáltan beszélek!
    Személyes találkozón előfordulhat, hogy te lepődnél meg, ez alatt inkább persze a technikai arzenál bemutatása értendő elsősorban, bár az első pofon után már tényleg nem sokat ugatnál, de nem erre megy ki itt a játék, kisfiam!

    Ami inkább sajnálatos, hogy a cáfolatokra érdemben nem tudsz válaszolni, illetve magadat alázod meg benne, ha az iPhone, mint hardware nem bírja, az engem igazol, tehát nem jobb semminél, az USB-től, az SD-től nem lesz melegedő szar egy gép, tehát fel kéne fognod, hogy a korlátozások épphogy életképessé teszik a cuccot.
    Avval is szánalmas vagy, hogy engem fikázol, se nem iszom, droggal sose éltem, az egzisztenciám nagy valószínűséggel stabilabb, mint a tied, se tartozásom nincs, se problémám, van viszont családi házam, pár autóm, PDA-im, telefonjaim, PC-im, nem ócska laptopom, bankszámlán pénzem, munkám, mit akarsz még? Hogy álljak be a szektádba? NEM!
    Nálunk ami szar, az szar, ami túlárazott, az túlárazott.
    Különbözik a véleményünk, szerintem az iPhone 4 már alakul, neked a korlátozottság a menő, anno az ötödik generációra jövendöltem, hogy jó lesz, úgy fest igazam lesz...
    Az, hogy egy kis fájlt 10 órán át futtatsz, nem egyenlő egy nagy, teljesértékű futtatásával, tudod-e?
    A videoban olvasottakra pedig: nyugi, bírom az angol nyelvet, az EEE PC egy ócskaság volt és most is az, nézz körül a többi netbook és subnoti, valamint táblagép között, akkor meglepődsz, picim ;)
    Addig is, írkálj hosszú bejegyzéseket virtuális billentyűzeten, mert Apple szerint az az üdvös, vagy végy plusz tartozékot, amivel már funkciógazdagabb lesz a kütyüd, valamnt tovább drágul. Lol.

    Kérlek, csak egyre válaszolj, ha az sikerül, teszek még fel kérdést, de most csak erre: hogyan néznéd meg a kamerával SD kártyára felvett videot?