• Ulkesh
    #103
    Igaza van annak aki szerint nem kéne vitatkoznom ilyen félművelt, ostoba valakikkel, mint amilyen te is vagy.
    Az egy dolog, hogy van valamiről véleményed (bár véleménye mindenkinek lehet, de vitát folytatni erről általában akkor érdemes ilyesmiről, ha személyes tapasztalatok alapján hoztad azt meg), de a stílus, amivel itt jelen vagy egyszerűen botrányos. Kíváncsi volnék, hogy ezek után, ha face to face találkoznánk egyáltalán meg mernél-e szólalni. Rühellem az ilyen kis patkányokat, akik az álnév és az internet ismeretlenségébe burkolva úgy beszélnek, hogy még az anyjuk sem vállalná el, hogy a fiuk.
    Jobb helyeken ezért a pár hozzászólásodért úgy kipenderítenének, hogy a lábad sem érné a földet, sajna ide az SG még nem nőtt fel.

    A linkelt videón egyébként az Engadget oldalait lapozom, és még rá is nagyítottam a cikkre, ahol arról van szó, hogy az Asus visszafogja a netbook gyártást az iPad elsöprő terjedése miatt. Szóval tényleg csak Windowsos hírek voltak, ebből is látszik, hogy képtelen vagy megfigyelni, vagy megérteni bármit is, csak azt szajkózod, amit pár nálad okosabb ismerősödtől hallottál és félig talán meg is jegyeztél.

    Igen, az iPad és a tabletek célgépek és csak azt tudják amit egy tabletnek tudnia kell, ha te szervert akarsz üzemeltetni, vagy torrentet letölteni, akkor nem tabletre van szükséged (bár már írtam, hogy mindkettő könnyedén megvalósítható iPaden is, mert van rá szoftver), ezek nem önáló teljes értékű PC-k, hanem annak kiegészítői. Az ember rengeteg információhoz jut és rengeteg információt halmoz fel a gépén, ezeket fárasztó a monitoron olvasni az asztalnál, ezért egy erre célszerű eszközre áttölti és mint egy normál újságot, vagy könyvet lapozva olvassa. Ide nem kell 4 centi vastag 1,5 kilós netbook, mert nehéz, kényelmetlen, melegszik és zajos. Legfőképpen meg bár több funkciót tudna ellátni, de ezekre ennél az eszközöknél nincs szükség. Adott gyártó bele fogja rakni, mert ezzel akar majd kitűnni a többi közül (lásd Galaxy Tab előlapi kamerája), de aki megveszi nem fogja használni, mert két próbálkozás után rájön, hogy nem kényelmes és egyszerűbb, ha ilyen felhasználásnál visszaül a gépe elé és használja a már meglévő fix webkameráját (tapasztalat).

    Az iPhone fejlődésével kapcsolatos okoskodásodra. Vajon miért nem kapta meg az első generációs iPhone az iOS4-et és a 3G tulajok miért downgradelnek vissza 3.1.3-ra? Azért mert ezeket a plusz funkciókat adott hardver csak úgy tudja megvalósítani, ahogy azt már az előző WinMo és Symbian rendszerű készülékükön látták és nem ezért vettek iPhone-t, nem akarnak belassuló menüket, akadozó animációkat látni. A normál működéshez egyszerűen ezek a hardverek kevesek. Ugyanúgy kevesek, mint a jelenlegi vasak a Flashhez, csak míg néhány gyártó ezt erőlteti és ezzel feláldozza a stabilitást és az akkuidőt, addig van amelyik ezt nem engedi. Ennyire egyszerű.

    Lehet ezekért kedvelni egy eszközt, lehet utálni, de egy részeg drogos seggfej stílusában ideokádni két oldalnyi személyeskedést nem igazán érdemes, ez nem a kedvenc kocsmád, hanem egy szakmai fórum. Ez a viselkedés csak rólad alkot képet és nem igazán kedvezőt.

    Egy tanácsom van, nőj fel.