• levente68
    #102
    Te szerencsétlen, hát vannak konkurrens táblagépek, újak és régiek, azokon ezt ugyanúgy meg lehet oldani.
    Miért kell a kifogyott érvek okán mindig avval jönni, hogy nekem, vagy más bírálónak van-e ilyen? Nincs és nem is lesz! Nem azért, amiért neked nincs, hanem, mert nem kell, pénzem nyugi lenne rá bőven, sőt, ha akarnám 5 percen belül a kezemben lenne, te senki.
    Az a baj, hogy az iPad egy célgép, tehát szűk felhasználhatósága folytán csak egy korlátozott funkcionalitású játék. Nekem amúgy a teljes funkciókínálattal bíró táblagép se kellene, de az iPad annyira hiányos, hogy az szánalmas: USB, kamera, SD foglalat, hogy csak a legsúlyosabbakat említsem. Az az érvelés is szánalmas, hogy azok nem is kellenek, hisz ezt az mondja, aki körömszakadtával védi ezt a gagyit, ráadásul nem tartja viccesnek azt, hogy mellette kell, tartson egy másik kütyüt, amivel ezeket megoldja.
    Nézd meg az iPhone fejlődését, már mikor megmondtam, hogy bele fog kerülni mindaz, amire akkor azt mondták az iHívők, hogy az nem kell és íme az iPhone 4 már egy egész jó darab! Ez lesz az iPad-del is, te csökött!
    Akkor majd hogy magyarázzátok meg a mai hozzáállásotokat, majom?
    Lesz benne kamera, amit majd lehet normálisan használni, nem kell iLkesh pöcshöz hasonlóan olyan hülyeségekkel védekezni, hogy nem lehet rendesen tartani egy táblagépet kamerázáskor, röhejklub!
    Lesz SD foglalat is, túl sok egyébb cucc használja ahhoz, hogy ki lehessen hagyni.
    Nekem van annyi SD kártyám, hogy nem is tudom felsorolni, kb 6-7 darab, 2-től 16 gigásig, mit kezdenék egy szarral, ami nem kezeli?
    Milyen hülyén jönne ki, hogy van egy ilyen drága cuccom, de csak kerülőúton tudom megnézni rajta, amit a kamerával felvettem.
    Képben vagy, soroljam még? Szerintem fölösleges, de egy tanács, ha még nincs iPad-ed, akkor azért még tájékozódj, mert vannak sokkal jobb megoldások, olcsóbban, bár aki almás matricát akar a kocsijára kirakni, annak ez kell..
    Bár, akkor meg a következő kiadást várnám, meg, igaz, akkor nem tudsz, csak a nagycsoportban villogni vele, lol!