• sanyicks
    Konzoljáték gagyi, lásd mafia2.
    Mafia1: autók csúsztal, sokat igen nehéz volt vezetni. Fegyverek visszarúgtak, tommygunnal csak rövid sorozatokat volt érdemes lőni.
    Mafia2 immár konzolra: autó úgy mozog mint egy szappantartó a bobpályán, fegyverek nem rúgnak vissza, minden elveszett amiben az 1 kiemelkedett a többi közűl.

Konzol mindig gagyibb játékokat eredményez, mert a kontroller gagyi, és a játékosok is kihívás helyett csak gyorsan végig akarnak vinni mindent

Sima sandbox fps? Lássuk csak: volt valaha ilyen hangulatos, ilyen jól felismerhető környezettel felépített játék? Nemnagyon. Ilyen élethű fegyverkezelés(röppája, visszarúgás, elakadás), és karakter menedzselés(súlykorlát, besugárzódás, vérzés, kajálás)? Messze nem.
    Bugos? Hát aki egy patchet nem képes felrakni annak biztos. Furcsa módon nekem sikerült rákattintani a patch exéjére, és 4 végigjátszás után nem tudnék komolyabb bugot mondani.
    Nem vagyok konzolhater, régóta egy x360-on filózom. Inkább buta konzolplayer hater vagyok akik 90%-ban alkotják a konzoljátékosok táborát, és már a pacman is túl bonyolult nekik, ezért egyre butábbak a játékok.
    Menjél szépen indítsd el a drm-es assasins creedet, és örüljél (tudom hogy szereted a drm-et :D),