• RoyalPredator
    Elég sok BALFASZ kommentelő írt már ide, úgyhogy nekem már kötelező megjegyeznem pár dolgot.

A Stalker nem CODhoz hasonlítható FPS, hanem más.
    Most mondanám is, h miért nem, de a lényeg, hogy van benne inventory, itemek, fejlesztések, stb. Tehát az egész egy RPG szerű dolog.
    Az tény, hogy eléggé bugos, de akinek van esze, leszedi a patcheket, meg vmi overhaul modot felrak, és máris minimálisra csökkent a bugok száma.
    SoC (1. rész) most Oblivion Lost 2.2 moddal fut fél éve, és azóta nem láttam bugot. Egyébként meg fasznak kell egyedül modolgatni... meg kell várni, míg hozzáértő megcsinálja, mert a konfigurációs fileoknál nagyon szépen belelehet szarni a rendszerbe, és annak legjobb esetben is fagyás lessz a vége.

Szóval, a Stalker VILÁGA ami érdekes, és nem pedig a játéka maga, ami persze hogy nem valami nagy cucc. Hozzáteszem, még így is lazán felülmúlja a cigány CounterStrike-ot. Egyébként meg az egész horror szerű, és ha a lenti lúzer kommentelők nem rookie módban, hanem pl veteránban játszanának, lehet össze is fosnák magukat. Call of Pripyatban már énis komolyabban szorongtam pár környéken, mert teljesen bele tudtam élni magam a játékba.

Mellesleg magyarországon is rendeznek már STALKER LARP-ot. idén eddig 2 is volt.
    (Live Action Role Playing)

Továbbbá. A GSC Egy mezei szoftvergyártó cégnek számított a nagy STALKER-ig, ami csak igen nehezen jött meg. Abból hozza magát fel szépen.
    Melyik hülye várja el, hogy egy mondjuk ArenaNet szintű szervezettséggel és profizmussal dolgozzanak.

ÉN NAGYON VÁROM MÁR A MÁSODIK RÉSZT ! :)
    Addigis, élőben játszok >:F