• NEXUS6
    #2
    Asszem a a testszkenner nem röntgen sugárzást használ, hanem nagyon rövidhullámú rádiófrekvenciásat. Persze nem mondanám, hogy ez jót tesz az embernek, inkább csak nem ismerjük még a hatását.

    Azonban alapvetően egyetértek azzal, hogy mondjuk úgy jobban is működhetne a Világ.
    Tegyük hozzá, hogy a felsorolt problémák amellett jelennek meg, hogy effektíve a nyugati országok számára több erőforrás, és fejlettebb technológia áll rendelkezésre mint eddig bármikor. A fejlett országok szinte mindegyike élelmiszer exportőr, miközben a szociális/demográfiai helyzet romlik, nyílik az olló a szegények és a gazdagok között.
    Miközben egy jóléti rendszert lehetne biztosítani még is fenntartanak egy kvázi hiánygazdaságot. Amikor elvileg már mindenkinek egy jó szinten lehetne az életét biztosítani a vezetők mesterségesen generálnak hiányjelenségeket. Lásd olaj elfogyásával, a biztonság hiányával való fenyegetés, és emellett a gazdasági egyenlőtlenségek fenntartása és fokozása stb.
    Láthatólag nem a valódi problémákat kommunikálják, hanem olyan gumicsontokat dobnak az emberek felé, amin azok elrágódnak és addig sem foglalkoznak fontosabb dolgokkal.