• RealPhoenixx
    #13
    Vannak akik tovabb szeretnenek tanulni.

    Mernokok kozt is sok a buta, ezt tudom, mert lattam.
    De megis az ilyenek is tudnak sokszor diplomat szerezni!

    Aki megsem, azt elkuldik kozgazdasznak.
    Ott is hasonlo az effekt, vagyis sok a buta, de megis az ilyenek is tudnak kozgazdasz diplomat szerezni!

    De aki meg erre is alkalmatlan, nah azt elkuldik valami jogi bizbaszra, talan ott mar tud valami papirt szerezni megis az a szerencsetlen!


    Es vegul vannak azok, akik elbol belatjak:
    - mernoknek tul buta vagyok!
    - kozgazdasagtanhoz szinten gyoker valák!
    - valami papir megis kellene, akkor gyerunk valami jogra!

    Szval, ha megnezzuk ezt a logikus felepitmenyt, mely szerint sokszor dontenek emberek, akkor annyira de annyira evidens, hogy sok szanalmas kis ingyenelorol beszelunk, foleg ha ezeket szervezetbe tomorulve latjuk!

    Az en szivemet a szanalom tolti el orajuk gondolva, csakugy mint amikor csoportos kirandulo dankoros es ertelmi fogyatekos szemelyeket latok, de hat ha ez utobbiakat hajlandoak vagyunk eltartani, akkor ezeket a barmokat miert nem igazan?

    Valoszinuleg azert, mert ugyanaz az efekt ezeket illetoen, mint a ciganyokkal kapcsolatosan jobbara!
    Semmi munka, orrba szajjba pornot nezeget a szerencsetlenke, mert az eletben nem adatik lehetoseg dugasra, vagy csak nagy ritkan, etc!

    Nezzetek meg a kutyakat is, ha a budos eletben nem engeded baszni, szerencsetlen annyira meghulyul, hogy azt mar borzaszto latni (szive szerint az ember az ilyen peldanyokat elaltatna)!

    Es ezek nem csak meghulyulnek annal jobban is, mint amennyire a termeszet hulyeve tette oket (szanalomra melto szegeny szerencsetlenek), hanem jobbara tekintsuk a kovetkezot:
    Az az idiota, amelyik olyan mint a baszastol eltiltott kutya, hiaba buta szerencsetlenje indokolatlanul, mivel kiba sok az ideje, lehet hogy 1 ev, lehet hogy 10 ev kell neki, de elobb utobb betesz a szorgosnak, annak akinek van esze!
    S sajnos minnel tobbet hagyjak probalkozni az ilyen szanalmas kis gyokeret, annal hatekonyabb!

    De egyszer elobb utobb elernek az ilyen gyoparok is a tetteikkel odaig, hogy valamelyik ertelmesebb fogja magat, felejuk fordul, es azt mondja: nah jolvan, most akkor foglalkozom veletek, mert mar nagyon visszahuztok minket, es valakinek meg kell tenni ezt!
    Es ugy sarokba bassza szellemi vonatkozasba az ilyen mocskokat, hogy utana joideig csak a sajat segguket nyaljak, bekenhagyva a hasznot termeloket!