aka. Final Fantasy XI HD
  • Shion
    #770
    A jó hír, hogy karakterenként elég egyszer megcsinálni a Main Story-t. A történet tényleg nagyon komplex és élvezetes, nagyon sok csavar van benne. Egy-két párbeszéd számomra néha lapos, de vannak olyan meglepő csavarok is benne, hogy leesek a székről. Nagyon élvezem én is, történetből csillagos ötös a játék.

    Új karakterrel mindenképpen azt javaslom, hogy csak a Main Story-ra koncentrálj és a kék küldetésekre (ezek nyitnak meg új lehetőségeket a játékban, pl. új class, új dungeon, stb.). Sima küldetést csak akkor csinálj, ha elakadtál a kicsi szinted miatt és kell még némi xp a folyatatáshoz. Érdemes először egy karakterrel eljutni magas szintre, a többi ráér. Egy karakterrel meg tudni nyitni az összes szakmát (class, craft, gathering).

    A Duty-kat (napi random) minden nap érdemes csinálni, reggel 7-kor resetelődnek. Ha egy maxos szintű (jelenleg 80-as szint) csinálja a kis szintű Duty-kat, tokeneket kap, amiből tud vásárolni 460-500 item levelű geart. Na ezért is látsz annyi játékost kis szinten is :)

    Neliel egyszer összeszámolta, 300+ duty van a játékban (ha a trial, raid és pvp pályákat is beleszámoljuk), szóval bele fogsz zavarodni a bőségbe :)

    A dungeon nehézsége valóban folyamatosan erősödik, egyre több dologra kell odafigyelni egy-egy csata során. Normál dungeon-ban is teljesen természetes, hogy ha valaki nem ismeri a taktikát, akkor instant meghal teljes hp-ról is :)

    Ha bármi kérdésed van még, kérdezz bátran, vagy akár visszaolvashatsz is itt, mert anno sokminden elhangzott már.

    17-18 óra körül szoktam hazaérni, utána már gépközelben vagyok, el tudtok csípni online.
    Utoljára szerkesztette: Shion, 2020.03.03. 10:21:40