• Magiszter
    #9
    Be tudják kapcsolni távolról, mivel a telefon 100%-osan sosincs kikapcsolva. Ezért mondja hogy vedd ki az aksit is, mert ott még nem tartunk hogy lehessen rádióhullámokon energiát továbbítani egy meghatározott eszközbe.
    Amúgy milyen üzletpolitika az hogy ha ellopják a telefonod le van [email protected], majd úgy is veszel másikat? Manapság egy telefonon olyan adatokat is lehet tárolni (céges, magán, akármi) amik esetleg pótolhatatlanok, vagy csak nagyon fontosak. A másik meg hogy én pl kártyás vagyok nem előfizetéses és biztosan vannak mások is így. Már pedig az ilyenek nem 200 forintért veszik a telefont hanem akár 100ezrekért is. Ha pedig lenyúlják nem rohanok a boltba venni másik hármat, hanem elvárnám hogy a pénzemért, az adómért keressék meg a tulajdonomat. A technológia adott ehhez, kb 10 perc alatt bemérik merre van. Főleg a mai GPS-es mobilokat. Tudom hogy megy, egy ismerősöm régen dolgozott a Tré-Mobilnál.
    Aztán mikor lenyúlták a telefonom alig 1 éve csak vállat vonogattak hogy bocsi, nem tudunk segíteni, meg ez nem így megy, meg lekoptatós szöveg. Át is mentem egy másik szolgáltatóhoz és elmondtam a Sünöket mindennek.