• Komolytalan
    #3
    Alap probléma az, hogy globálisan nézve a magyar - és bármilyen országban játszó - online szerencsejátékozók veszítenek, nem nyernek. Nincs ebben semmi bonyolult, aki elvakult az látja, hogy az asztalokra lerakott zseton 1 része megy a nyertesnek, egy része meg az offshore cégnek (rake). Ráadásul aki pókerrel foglalkozik az tudja, hogy a forgalom mindig nagyságrenddel nagyobb, mint a nyeremény. Lehet hogy egy este nyersz 50 dollárt, úgy, hogy a nyereséged 2500 volt, a veszteséged+rake meg 2450. A rake meg forgalom alapú, nem nyereség. Vagyis globálisan a játékosok többet tudnának költeni, ha a pénzüket az országban költenék el, mondjuk fagyira, aminek van ÁFA vonzata.

    Persze mindig van 1-1 nyerő játékos, akiről cikkeznek orrba-szájba, de ez semmi más, csak fizetett hirdetés, (x) nélkül. Pl a bélabácsi luvnyája - szépségkirálynő, világbéke, bélabá meg beleinjekciózta a tudást análisan, hát persze. Nem ám megbundázták azt a 2 versenyt ahol fizetősre befutott az elmúlt két évben, hogy lehessen róla cikkezni, áááá, dehogy.

    A realitás a nagy szürke tömeg, aki hosszú távon veszít. A pókerben az a legnagyobb találmány, hogy pont annyival többet veszít mindenki annál mint amit nyer, hogy még reménykedjen, hogy majd jön a nyerő széria.