• MacropusRufus
    elösszőr a hírhez: a wikileak nagyon hamar a sülyesztőbe fog kerűlni, a háttérben dolgzók meg vagy szintén le lesznke húzva valahol, vagy úgy meg lesznek félelmítve, hogy 'önként' abba fogják hagyni. Vannak dolgok amit nem lehet megtenni még akkor sem, ha én (és még több ezren) úgy vélik, hogy jogos, ui. lehet, hogy a kaszivárogtatás eredménye sokkal súlyosabb lesz mint az az tény amit lelepleztek.

Ami meg a többit illeti: ajánlom mindenki figyelmébe a CIA Titkos háborújának 3 részét. Akkor pl. nem kerűlne szóba olyan, hogy Laden-t a CIA képezte ki mert nem. Laden szadui családból származik és nem tálib. A CIA a tálibokat képezte ki az Afgán háború alatt a Szovijetek ellen. Bin Laden meg szaudi milliomos, akinke a családja nagyon jó kapcoslatokat ápolt az usa-val.
    Továbbá sztem a 4 perces rész a 9/11-ben volt és nem a Puska,kókla stb-ben. Ebben speciel egy mészárlásról volt szó, és Moor azt fejtegette, hogy az amcsik miért hülyébbek pl. a kanadaiaknál, holott kanadában sokkal több fegyver (elsősorban nagykaliberü ismétlő fegyverek)van magánkézben mint az usa-ban.
    Sajnos én inkább azt hiszem el, pl. a WTC esetében is, hogy tényleg ennyire marhák, CIA és az FBI gy.k. egymás ellen dolgoznak, stb...

Mondom abba a CIA háboriuba minden benne van. ÉS szépen kirajzolódik, hogy a koreai háború utáni háborúk kirobbanás mögött gy.k. a CIA áll, a CIA fizeti a dél amerikai diktátorokat stb...

Az a film sokkal jobb mint a Moor film, ui. a Moor az rühelli a republikánusokat, ergo: a 'dokumentum' másora részrehajló.
    Akkor kezdtem rohögni amikor hatalmas tüntetést szervezett New Yorkba az iraki háború végéért, és a 10milliós metropoliszban 260ezer ember tüntetett...